• S
    Syed Hussin 1 tahun yang lalu

    Salam komuniti Weekan,

    aku masih baru berjinak-jinak dalam dunia freelancing dan sekarang ni aku selalu ambik job buat logo. RM55 untuk 1 logo.

    Tapi ramai member aku tegur, kata aku buang harga dan kena ikut harga market, apa pandangan korang?

  • Z
    Zahin Syahiran 1 tahun yang lalu

    Salam. Untuk harga logo, aku rasa better harga tanya pendapat umum lagi-lagi dekat designer yang dah ada pengalaman. For sure, RM55 tu harga yang bawah daripada harga pasaran.

     

    Analogi mudah, kau bagi harga ikut kepakaran dan kemahiran kau. Kalau kau buat design logo gempak dan bagus, tak kan kau masih nak guna harga RM55 lagi, kan? So bab harga ni agak subjektif

  • U
    Umar Umar 1 tahun yang lalu

    Yup.. harga boleh bagi mengikut complexity design n output ug dihasilkan.. 

  • H
    Harris andreson 3 bulan yang lalu

    Usually I never talk on tech related issues but I would love to help you if you have any related information, go through my website and grab some offers about research topics on the holocaust because it will let you know about the information we have shared online, I am impressed by your artwork.

Please login or register to leave a response.