• S
    Syed Hussin 5 bulan yang lalu

    Salam komuniti Weekan,

    aku masih baru berjinak-jinak dalam dunia freelancing dan sekarang ni aku selalu ambik job buat logo. RM55 untuk 1 logo.

    Tapi ramai member aku tegur, kata aku buang harga dan kena ikut harga market, apa pandangan korang?

  • Z
    Zahin Syahiran 5 bulan yang lalu

    Salam. Untuk harga logo, aku rasa better harga tanya pendapat umum lagi-lagi dekat designer yang dah ada pengalaman. For sure, RM55 tu harga yang bawah daripada harga pasaran.

     

    Analogi mudah, kau bagi harga ikut kepakaran dan kemahiran kau. Kalau kau buat design logo gempak dan bagus, tak kan kau masih nak guna harga RM55 lagi, kan? So bab harga ni agak subjektif

Please login or register to leave a response.