Belajar bagaimana cara Graphic Designer Professional hasilkan design baju Sublimation dengan menggunakan Software Adobe Illustrator. Anda akan didedahkan tips dan teknik daripada "0 basic" hinggalah anda mampu untuk hasilkan design baju Sublimation yang berkualiti tinggi. Kursus ini di bahagikan kepada 3 bahagian iaitu asas Adobe Illustrator, Penghasilan corak(pattern) dan penghasilan baju sublimation.. Setiap bahagian mempunyai 3 episod, disertakan juga dengan 5 video tambahan iaitu 'timelapse penghasilan design baju sublimation (setiap video 10minit) dan 1 video iringan komen dan kritik. Selain itu, dibekalkan juga 3 fail design untuk anda berlatih, Saiz Baju (Daripada Xs Hingga 3xl) dan Mockup 3D baju (depan and belakang). Diakhir kursus ini, anda mampu untuk menghasilkan design baju Sublimation yang sedia untuk dicetak

Modul Kursus:
Belajar asas Interface Introduction, Artboards, Panels dan Workspaces
Belajar asas cara menggunakan Selection, Direct Selection Tool, Pen Tool dan Pencil Tool
Belajar cara pengunaan warna; Fill dan Stroke Effects, Swatches dan Gradients
Belajar cara hasilkan Shape Vectoe, asas Shape Builder dan asas Pathfinder
Belajar asas Image Trace Tool dan Type Tools
Belajar asas Pattern, Blend Options dan Expand Appearance
Belajar cara Setting Up a Document, asas saiz baju dan asas Mirror Setup
Cara asas hasilkan Sublimation Design
Cara untuk tukarkan kepada 3d Mockup dan Export design untuk cetak baju
Penghasilan Design Baju Mitsubishi Motor
Penghasilan Design Baju Proton
Penghasilan Design Baju Lamborghini
Penghasilan Design Baju Canon
Penghasilan Design Baju Foodpanda
Sesi komen dan kritik design-design baju sublimation

Ulasan Kursus:

Purata Rating 5
3 Ratings
Perincian
5 Stars 3
4 Stars 0
3 Stars 0
2 Stars 0
1 Stars 0
  • By: Md Hailmi Mahadi
    3 bulan yang lalu

    simple n informatif. tq

  • By: Najwa Natasha
    3 bulan yang lalu

    Baru habiskan full course ni, nasib baik ada cover sekali basic adobe illustrator, dapat la jugak tau fungsi asas yang sebelum ni takut2 nak guna.

  • By: Amir haziq rosli
    3 bulan yang lalu

    Mmg terbaik… jarang aku tengok video tutorial x ngantok.. 5 video timelapes yang terakhir tu memang padu teknik2 dia... sumpah nice.