Belajar asas dalam HTML. Tutorial ini sangat sesuai untuk pemula yang tiada asas dalam HTML dan Programming

Modul Kursus:
Dalam video ini, saya menerangkan apa itu HTML, apakah kepentingan HTML, apa yang perlu anda pasang untuk mula koding HTML, dan apa yang anda akan belajar dalam video ini.
Dalam video ini, saya menerangkan kepentingan tulisan dalam HTML yang jarang sekali tutorial ajar. Tulisan dapat membantu enjin carian untuk mengutamakan laman sesawang supaya berada di halaman yang pertama.
Dalam video ini, saya menerangkan kekugaan attribut dan bagaimana attribut mampu menyumbang kepada kelangsungan laman sesawang tanpa memerlukan campur tangan bahasa pengaturcaraan yang lain.
Dalam video ini, saya menerangkan mengenai butang serta kegunaannya dalam HTML, saya sertaka JavaScript kerana ingin memperlihatkan bagaimana form ini berfungsi jika disertakan dengan bahasa pengaturcaraan yang lain.
Dalam video ini, saya menerangkan mengenai tag meta serta bagaimana penggunaanya dapat memanfaatkan pembangun laman sesawang tersebut.
Dalam video ini, saya menerangkan mengenai laluan pautan dan bagaimana kita boleh menggunakan laluan ini untuk mempamerkan halaman yang hendak kita tuju.
Dalam video ini, saya menerangkan mengenai jenis-jenis input yang terdapat dalam HTML.

Ulasan Kursus:

Purata Rating
0 Ratings
Perincian
5 Stars 0
4 Stars 0
3 Stars 0
2 Stars 0
1 Stars 0
  • By: Muhammad Musriadee Zainun
    11 bulan yang lalu

    Terbaik..pohon pihak tuan buat kursus joomla